Bänkskivor i sten

Kök med en diskbänk av sten

Hög kvalité, bästa pris?

Husart erbjuder ett stort utbud av stenskivor i högsta kvalité till otroligt bra priser. Vi måttanpassar olika stenar till kök och badrum i natursten, marmor och komposit eller kvarts som det också heter. Vi anpassar våra tjänster efter just era önskemål. Vi har även ett samarbete med HTH, som är en köksleverantör med hög kvalité och stort utbud gällande luckor och smarta förvaringslösningar. Vi på Husart hjälper er att rita ert drömkök, med smarta och stilrena val. Hela vägen från ritning till färdigt kök.

Vi erbjuder en helhetslösning för kök eller göra ert befintliga kök mer exklusivt genom att byta ut mot en stenskiva. Alla våra stenskivor görs måttanpassade efter era önskemål och monteras sedan med hjälp av våra kunniga montörer. Vi ser till att du får det kök du alltid har önskat dig. Med våra egna mätspecialister, snickare och montörer ser vi till att ni på ett smidigt sätt får ett kök efter just era behov och önskemål.

Vi vill vara Sveriges bästa och prisvärda leverantör av bänkskivor i sten

Husarts vision är att erbjuda exklusiva produkter till rätt pris. Hos oss hittar du ett stort utbud av olika stenar till ditt kök i många olika färgnyanser och mönster. Inom vår expertis är material som marmor, kvartskomposit och granit. De olika produkterna har varierande tålighetsgrad, underhållsbehov och stil. Vi erbjuder högsta kvalité med bra priser och 5 års garanti.

Kvalitet, noggrannhet och snabba leveranser gör att vi har nöjda kunder.

Vi ritar och gör om kök och måttanpassar efter era önskningar och rummets förutsättningar. Med hjälp av våra inredare och specialister hos HTH, utformar vi tillsammans med er och våra specialister ert drömkök. Som noggrant och snabbt byggs från grunden av erfarna snickare och montörer. Vi på Husart vill ge er ett resultat av kvalitetskök som håller länge.

Vi erbjuder dig dessa tjänster:

Bortsett från om du vill ha ditt hem i klassisk, modern eller helt unik stil kan vi erbjuda ett unikt kök som är anpassat för dina behov och önskemål.

Så här funkar det

Vare sig du vill beställa en sten i tålig kvartskomposit eller en skiva i ren natursten eller varför inte en lyxig marmorskiva. Oavsett val så är utbudet brett för att du ska få den sten som passar dit kök till ett fantastiskt bra pris och högsta kvalité med fem års garanti.

Vare sig du vill beställa en sten i tålig kvartskomposit eller en skiva i ren natursten eller varför inte en lyxig marmorskiva. Oavsett val så är utbudet brett för att du ska få den sten som passar dit kök till ett fantastiskt bra pris och högsta kvalité med fem års garanti.

När ni kontaktar oss med en ritning eller skiss skickar vi tillbaka en kostnadsfri offert inom två dygn. Om ni godkänner vårt kostnadsförslag så kommer våra mätspecialister hem till dig för att säkerställa att måtten stämmer och kan då uppdateras offerten med en ritning för godkännande. Montering av stenskivor sker oftast inom 10-15 arbetsdagar från det att den uppdaterade offerten skickats och godkänts. Betalningen sker endast efter det att stenskivan eller köket är monterat och klart.

Tillsammans med dig som kund skapar vi lösningar med hållbara och vackra material, skräddarsytt efter just dina önskemål och behov. Kontakta oss gärna på 0709-31 03 53 eller skicka ett mail till info@husart.se.

Villkor

Läs om våra villkor