Inspiration

Tre tavlor på en vägg med texter på engelska, house, love, home

Hämta din inspiration från våra tidigare husprojekt eller se våra exempelritningar. Inspireras och få idéer för att sedan utforma utefter dina egna husdrömmar och behov. Se även bilder från våra inredningsprojekt.

Exempel på husritningar och visualiseringar

Utformning av hus

Vi ritar tillbyggnader och/eller nybyggen av både sten- och lösvirkeshus i 3D- och 2D-format. Tillsammans med dig skapar vi ditt drömhus med de bästa lösningarna både vad gäller ytor och inredning. Vi har kunskapen om hur ditt hus ska vara utformat för att följa de olika funktions- och säkerhetskrav som ställs, och på samma gång uppfylla det du önskar.

En klar bild av resultatet på ditt hus

För att ge dig som kund en klar bild av hur ditt hus kommer att se ut visualiserar vi det i 2D- och 3D-format. Detta ger en realistisk bild av hur det kommer att se ut i verkligheten och är även till nytta för entreprenörer, projektörer och beställare.

Här nedan kan du se några av våra exempelritningar som vi visualiserat i 2D- och 3D-format.

Stor vit visualiserad 1-plansvilla med stora fönster. Villan syns från baksidan huset. Stor vit visualiserad villa med stor altan och stora fönster. Pool på utsidan. Villan syns snett från höger baksida huset. Stor vit visualiserad villa med stor altan och stora fönster omgiven av grönska. Pool på utsidan. Villan syns snett från vänster baksida huset. Vitt visualiserat 1-planshus i 3D. Visualiserad funkisvilla med stor altan. Visualiserad vit funkisvilla med stora fönster. Visualiserad uppifrån. Visualiserad vit funkisvilla i mörka färger omgiven av natur. Altan på övre plan och en uteplats på markplan. Visualiserad uppifrån. Visualiserad funkisvilla med stora fönster i en grön miljö.
Stor vit visualiserad 1-plansvilla med stora fönster. Villan syns från baksidan huset. Stor vit visualiserad villa med stor altan och stora fönster. Pool på utsidan. Villan syns snett från höger baksida huset. Stor vit visualiserad villa med stor altan och stora fönster omgiven av grönska. Pool på utsidan. Villan syns snett från vänster baksida huset. Vitt visualiserat 1-planshus i 3D. Visualiserad funkisvilla med stor altan. Visualiserad vit funkisvilla med stora fönster. Visualiserad uppifrån. Visualiserad vit funkisvilla i mörka färger omgiven av natur. Altan på övre plan och en uteplats på markplan. Visualiserad uppifrån. Visualiserad vit funkisvilla i mörka färger omgivan av natur. Altan på övre plan och en uteplats på markplan. Visualiserad uppifrån.

Homestyling och inredning

Hemmet möbleras och inreds

Med homestyling menas att ett hem möbleras och inreds för att visas från sin bästa sida inför försäljning. När homestylingen sker väljs en stil ut för hemmet och möbleras därefter för att visa dess potential. Homestyling kan även användas i privat syfte för den som önskar få sitt hem stylat när den egna fantasin har tagit slut.

Vinsten vid försäljning maximeras

Genom homestyling maximeras vinsten för objektet som ska säljas. Vi har certifierade inredare och diplomerade homestylister som genom talang, kunskap och ett öga för detaljer gör ditt hem så attraktivt som möjligt för spekulanterna.

Här nedan kan du ser några av våra tidigare inredningsprojekt.

Kök med barstolar. Inspiration för att inreda kontor. Kontor med vita väggar och svart stol, tavla på väggen och vitt skrivbord. Tak med spotlights och vackert trägolv. Matplats med stolar och bord. På bordet finns en bukett med blommor. Matplats med bort och stolar för 6 personer.På bordet finns en bukett med blommor. Inspiration för inredning i ett sovrum. I sovrummet finns säng med grått överkast. Tavlor i svart-vitt. Inredning sovrum för tonåring. Skrivbord i vitt och säng med svart pläd och svart kudda på. Vardagsrum med beiga soffor och mycket högt i tak. Rum med vackert ljust trägolv. Blå matta på golvet med mönster. Vardagsrum med två soffor. Stora fönster, högt i tak.
Kök med barstolar. Inspiration för att inreda kontor. Kontor med vita väggar och svart stol, tavla på väggen och vitt skrivbord. Tak med spotlights och vackert trägolv. Matplats med stolar och bord. På bordet finns en bukett med blommor. Matplats med bort och stolar för 6 personer.På bordet finns en bukett med blommor. Inspiration för inredning i ett sovrum. I sovrummet finns säng med grått överkast. Tavlor i svart-vitt. Inredning sovrum för tonåring. Skrivbord i vitt och säng med svart pläd och svart kudda på. Rum med vackert ljust trägolv. Blå matta på golvet med mönster. Rum med vackert ljust trägolv. Blå matta på golvet med mönster. Vardagsrum med två soffor. Stora fönster, högt i tak.

Våra inredningsstilar

För varje homestyling-projekt ser vi till att varje objekt blir unikt inrett och stylat utifrån objektets förutsättningar och potential. Vi utgår alltid från olika konceptstilar när vi inreder och ser till att hemmet visas från sin bästa sida när det är dags för visning.

De stilar som vi utgår från är klassisk, modern retro, modern, skandinavisk och lantlig stil.

Klassiskt inrett rum med möbler i rustikt trä i vitt
Klassiskt inrett

Klassiskt

Ett klassiskt inrett hem är harmoniskt med naturliga färger och material. Ett vanligt inslag i denna stil är ljusa färger i kombination med en kontrastfärg. I det klassiska hemmet är kristallkronor, linne och pälsar inte ovanliga inredningsdetaljer. Även möbler i rustikt trä förekommer ofta i denna konceptstil. Den klassiska stilen är just klassisk och verkar vara tidlös.

Rum med retrosoffa och bord i teak. Blåa väggar.
Modern retro

Modern retro

Detta är en kreativ stil där äldre former, färger och material plockas upp för att kombineras med nyare. Stilen har sitt ursprung i 50-, 60- och 70-tal då inte minst de orange och gula färgerna var som mest populära. Material som teak och plast ger en skön känsla av retro i hemmet.

Sovrum med säng med gråa sängkläder. Svart-vita tavlor.
Modern

Modern

Den moderna inredningen och möblemanget är stilren och har raka linjer, är avskalad och har blanka ytor. På väggar syns tavlor i asymmetriska mönster och i soffor finns kuddar i olika färger och storlekar. Allt med en stilren touche gärna i svart-vitt.

Skandinaviskt inrett rum med vitt och detaljer i färg.
Skandinaviskt inrett

Skandinavisk

En skandinavisk stil kännetecknas av svenska naturmaterial i möbler och inredningsdetaljer såsom ull, björk och läder. Till viss del är stilen minimalistisk och var sak har sin plats och sin funktion. I denna stil är det inte heller ovanligt att en klassiskt designad stol eller lampa placerats ut i rummet.

Lantligt inrett rum med vitmålade trämöbler.
Lantligt inrett

Lantlig

Den lantliga stilen kännetecknas av ljusa möbler tillsammans med inredningsdetaljer i färg. I ett lantligt marint tema är till exempel vitt och marinblått en populär kombinations som aldrig går ut tiden. De vitmålade möblerna är ofta i trä och kombineras med textilier i mönster och detaljer i keramik.