Om Husart

Vi på Husart jobbar tillsammans med husarkitekter och inredare för att kunna optimera planlösning med tanke på möblering, färgsättning och ljussättning. Vi ser till att hitta flexibla lösningar och ger hög kvalitét.

Vi finns i Göteborgsområdet

Vi finns i och omkring Göteborg och i Göteborgs kranskommuner med omnejd. Om du är osäker på om vi finns i ditt område är du välkommen att ta kontakt med oss.

Från ritning till färdigt hus

Vi hjälper dig att ta fram något unikt, allt från bygglovsritningar till färdigt hus. Vår ambition är att du som kund kan utgå från de behov du har när det gäller byggnationen och utefter det skräddarsyr vi ett koncept åt dig. Vi kan ta fram allt från bygglovshandlingar och ritningar till att ta fram samtliga handlaringar och ta det hela vägen från idé till färdigt hus.

Vi förverkligar husdrömmar tillsammans med dig

Med hjälp av våra husarkitekter och vår diplomerade inredare har vi dessutom möjlighet att med ett datorprogram rita upp ditt hus i både 2D- och 3D-visualiseringar för att ge en känsla av hur projektet kommer att se ut som färdig produkt. Vi tycker att det är viktigt att dina önskningar förverkligas och tillsammans ritar vi ett förslag på inredning och effektiva planlösningar. Genom våra tjänster och erfarenheter hjälper vi dig att skapa ett hus där vi utgår från dina förutsättningar ekonomiskt och funktionellt vad gäller form och design.

Konsultation och rådgivning

Vi hjälper till med konsultation och rådgivning för att få det resultat som önskas. Husart är ett företag som tycker det är viktigt att ha bra samarbetspartners för att ge en trygghet i alla delar av projektet från idé till resultat.

Vi som jobbar på Husart

Husdesigner Evalina Blank
Evalina Blank
Certifierad inredare (Certified Interior Designer), diplomerad homestylist, husdesigner
evalina@husart.se
Husdesigner Alexander Blank
Alexander Blank
Husdesigner
alexander@husart.se
Husdesigner Pierre Dahlén
Pierre Dahlén
Husdesigner, civilekonom
pierre@husart.se