Marmorskivor

Kök med en diskbänk av sten

Färg och struktorflexibelt

Vi på Husart har flera kalkstensskivor i olika struktur och färger. När det gäller marmor så rekommenderar vi en matt yta på den marmorskiva du väljer. Då den har något känsligare porer blir det enklare att sköta om en matt skiva. Vi erbjuder dig marmorskivor till alla typer av kök. Hitta just din favorit och skapa ditt drömkök tillsammans med oss!

Naturstenen passar i både moderna och tidlösa kök och älskas för sina levande mönster och varierade färgnyanser. Marmor ett naturmaterial som håller sig fint om du tar väl hand om det.

Snabb och enkel montering

Dina valmöjligheter när det kommer till design, färg och form är enorma. Välj den typ av marmor som passar dig och ditt kök allra bäst.

Kontakta oss så hjälper vi dig att rita ditt kök eller skicka oss en skiss så får du tillbaka en kostnadsfri offert. Efter några dagar skickar vi en mätspecialister som kommer hem till dig och tar alla mått och självklart betalar du inget i förväg utan endast när installationen är helt klar. Vi har snabba leveranser och monterar i regel runt tio dagar efter mätning.

Stenpresentation

Läs om våra villkor