Kompositskivor

Kök med en diskbänk av sten

Hållbart, underhållsfitt och trendigt

Under senare år har bänkskivor av kompositsten blivit alltmer populära i formgivna kök. Bänkskivor av kompositsten tål mekaniska, termiska och kemiska effekter. En kompositbänkskiva är därför ett bra val för den som vill ha en så underhållsfri och hållbar köksbänk. Du kan välja mellan en mängd olika färgtoner och mönster. I och med det breda utbudet av färger och unika stenmönster kan du skapa ditt unika kök med fantastisk design.

Nya material – naturstensliknande kompositsten

Under senare år har det kommit många nya material som liknar natursten på kompositstenmarknaden. Material som liknar olika typer av marmor och skiffer har blivit alltmer populära. Kompositstenen som i mångt och mycket liknar naturmaterialet har dessutom flera praktiska egenskaper.

I produktsortiment finns tre vita marmorliknande material

Utöver vårt sortiment finns det även många spännande stenmaterial i kalkstenimitationer:

Silestone består av 94 % naturlig kvarts och är den första och enda kvartsbänkskivan med bakteriostatiskt skydd, vilket ger unika egenskaper

Slitstark och lättskött kvartskomposit i köket

Kvarts består till 93 procent av naturliga mineraler och binds ihop av kåda. Beståndsdelen kvartskristaller är ett av de hårdaste materialen i världen, något som gör bänkskivorna extremt tåliga. Variation på färg och mönster på våra kompositskivor är allt från svarta till närmast vita, samt alla möjliga nyanser däremellan. En bänkskiva i kvarts är verkligen ett smart val om du vill skapa ett tåligt, hållbart kök.

Kompositstenen är framställd för att vara så slitstark och underhållsfri som möjligt: Här är tre anledningar till att du ska välja en bänkskiva i kvarts:

Bänkskivor i kvartskomposit för alla hem

Våra bänkskivor i kvarts hittar du i vitt, ljusgrått, krämfärgat, beige, mörkgrått, svart och brunt. De har olika mönster och strukturer, allt från polerad och matt till polerad och blank. När du valt färg och mönster på bänkskivan samt skickat en skiss på ditt kök till oss återkommer vi med en kostnadsfri offert. Våra mätspecialister ser till att alla mått blir exakta och installeringen av bänkskivan sker runt tio dagar efter mätning. Det är inte svårare än så att byta bänkskiva med Husart.

Kontakta oss gärna på 0737037080 eller skicka ett mail till info@husart.se för att få veta mer.

Stenpresentation

Läs om våra villkor