Granitskivor

Kök med en diskbänk av sten

Uråldrigt och klassiskt

Granit är en naturlig sten som bildades för flera miljoner år sedan och utmärker sig genom sin skönhet, styrka och hållbarhet. Bänkskivor i granit kommer inte bli slitna och tål höga temperaturer. Varje bänkskiva är unik eftersom det är omöjligt att få två ytor med samma mönster. Mönstret beror på vilken typ av sten det är och det kan vara liknande, men inte samma. Granit är för hushåll som uppskattar något unikt och långvarig skönhet!

Bänkskivor i granit - perfekta i köket

Granit är en naturlig sten som bildades för flera miljoner är sedan. I vårt sortiment av högkvalitativa granitskivor hittar du flera olika färger och mönster. En granitskiva är reptålig och slitstark. Granit är en naturlig sten i nyanser som vitgrå, kräm och beige samt mörkgrå och svart. Granitsten varierar kraftigt i mönster mellan de olika stenarna och gör att du hittar ett brett utbud av olika nyans som passar just din stil och ditt kök eller badrum. Under de olika granitskivorna ser du vilken struktur och tjocklek på stenen som finns.

Granit är ett bra val

Val av sten i ett kök är viktigt för att kunna användas till att laga mat utan att fläckar blir beständiga. Bänkskivor i granit är ett bra alternativ i köket eftersom:

En skräddarsydd granitskiva till ditt hem

Vårt fokus är att erbjuda kök till alla tillfällen och önskemål, tillsammans med er och vårt expertområde kan vi med rätt förutsättningar ta fram ert drömkök. För att kunna hjälpa er på bästa sätt kan du kontakta oss för att rita upp ert kök och bänkskiva i vårt 3d program eller skickar du oss en ritning på ditt kök så får du snabbt tillbaka en kostnadsfri offert. När du bestämt dig för en bänkskiva kommer våra mätspecialister hem till dig för att rita upp en detaljerad ritning. Inom tio till femton arbetsdagar efter mätning monteras stenskivan och du betalar endast efter att installationen är utförd och klar.

Kontakta oss på Husart för offert, mätning och snabb leverans av bänkskivor i granit. Ring oss på 0737037080 eller skicka ett mail till info@husart.se för att få veta mer.

Stenpresentation

Läs om våra villkor